Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Konferans Ligi'nde St. Patricks ile oynadıkları rövanşın ardından açıklamalarda bulundu. Ole Gunnar Solskjaer, 2-0 geriye düştükleri maçta takımının performansını da değerlendirdi. İşte Ole Gunnar Solskjaer'ın maç sonu sözleri; ''Gelişmemiz lazım. Maçlara böyle başlarsak, kazanmayı bekleyemeyiz.'' ''Baskı daha iyi takım olmak için önemli. Baskıyı seviyorum, beklentilerin büyük olması hoşuma gidiyor. Oyuncularım eleştirileri kaldırmalı. Rafa, Joao, Mert ve Tammy bunu biliyor. Genç oyuncularım öğrenmeli. Bunu bir şekilde yapmalılar. Beşiktaş büyük bir camia ve buna uygun büyük takım kurmak. Yaptığımız işe güvenmeliyiz, ben güveniyorum. Beklenti canlı hissettiren bir şey. Baskıyı kaldıracak oyunculara ihtiyacımız var. Böyle bir takım inşa etmeye çalışıyoruz. Eleştiriyi kabul etmemiz lazım. Övülünce de parti yapayım demek değil, sürekli gelişmek zorundayız. Baskıyla başa çıkabilen bir oyuncu grubu gerekiyor. Yetenek önemli ama mental olarak eleştiriyi kaldırmak da çok önemli.'' ''Ben taraftarla aramın zayıfladığını düşünüyorum. Hepsi pozitif. Beşiktaş büyük bir camia, beklenti yüksek. Geldiğimizde takım altıncı yedinciydi. Yıllardır kötü giden bir süreç vardı. Biz herkesin destekleyeceği takım inşa etmek istiyoruz. Çok fazla oyuncu getirdik, daha da getireceğiz. İnanç ve tutku gelecek. Taraftar bundan daha iyisini yüzde 100 görecek. Şu an harika değiliz ama sezonun başları. Daha iyi olacağız. Her maçı 4-0 kazanmak istiyoruz ama bu mümkün değil. Bazen rakipler de işi zorlaştırıyor. Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Sürekli hücum etmek önemli ama biz bunu hak eden bir takım olmalıyız.'' [ilgili-haber=87152]
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...