Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

Galatasaray'da Nhaga fırtınası!

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Ara transfer döneminde Casa Pia’dan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Renato Nhaga, Galatasaray formasıyla ilk kez bir maça 11’de başladı. Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’a karşı sahaya çıkan Gine Bissau asıllı futbolcu, ortaya koyduğu futbolla alkış topladı. Önemli katkı sağladı Teknik heyetin şans verdiği genç orta saha, sarı-kırmızılı ekipte ilk kez başlangıç kadrosunda yer aldığı mücadelede etkili bir performans sergiledi. Mücadele gücü ve dinamizmiyle dikkat çeken Nhaga, orta sahada takımına önemli katkı sağladı. İlk gol Karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0’a taşıyan Renato Nhaga, böylece Galatasaray kariyerindeki ilk golünü de atmış oldu. Genç oyuncu gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Sadece attığı golle değil, oyun içindeki enerjisi ve istekli futboluyla da öne çıkan Nhaga, taraftarlardan tam not aldı. Orta sahadaki etkinliği ve top kullanmadaki başarısı beğeni topladı. Sosyal medyada gündem oldu Alanyaspor karşısındaki performansıyla sosyal medyada da adından söz ettiren genç futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarların en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Paylaşımlarda Nhaga’ya yönelik çok sayıda olumlu yorum yapıldı. "Şampiyonlar Ligi'nde olmalıydı" Bazı taraftarlar ise genç oyuncunun Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almamasını eleştirerek, listeye dahil edilmesi gerektiğini savundu. Yapılan yorumlarda bu kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiği ifade edildi. Yıldız isim için "Keşke listeye dahil edilseydi" yorumları yapıldı. Buruk'un elini güçlendirecek Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Galatasaray’da Nhaga’nın yükselen performansı teknik direktör Okan Buruk’u da memnun etti. Deneyimli çalıştırıcının lig ve kupa maçlarında genç oyuncuya daha fazla süre vermesi bekleniyor. "Çok mutluyum" Galatasaray formasıyla ilk 11’de çıktığı ilk maçta golünü kaydeden Renato Nhaga, Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, “Çok mutluyum. İlk 90 dakikamı oynadım ve ilk golümü attım. En önemlisi üç puan. Taraftar zaten her oynadığım dakika inanılmaz destek veriyor. Bunun her anından çok gurur duyuyorum. Bu beni çok motive ediyor. Çok çalışmak istiyorum. Kulübe geldiğimden beri kulüp, yönetim, hocam, çalışanlar çok destek oldular. Burada olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu. (Sporx)

Okumaya devam et...