Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

'Kolarımız açık bekliyoruz'

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Juventus ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, İtalya basınına konuştu. İşte Okan Buruk'un Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamalar; Spalletti öngörülemez bir teknik adam. Bazen dörtlü savunuyor, bazen üçlü. Juventus’un en güçlü yanı da hücum oyuncularının öngörülemez olması. Kenan Yıldız bir fenomen, Türkiye’de onu çok iyi tanıyoruz. McKennie rakiplerine referans noktası vermiyor. Bir de Conceiçao var; ben babasıyla takım arkadaşıyken o daha yeni doğmuştu. Osimhen ve Icardi yorumu Victor Osimhen'i transfer ettiğimizde çift forvet oynayacağımıza karar vermiştim ama Mauro Icardi sakatlandı. Şimdi ikisi de en üst seviyede ve birlikte oynayabilirler. Üstelik Lang ve Sané de geldi. Açık söyleyeyim, ilk 11’i seçmek hiç kolay değil. Hakan Çalhanoğlu açıklaması Hakan Çalhanoglu'nu iyi tanıyorum, o bir Galatasaray taraftarı. Diyelim ki... onu kollarımızı açarak bekliyoruz.

Okumaya devam et...