Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

Trump'ın önünde iki seçenek var: Direnmek veya teslim olmak

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Katılım
10 Ağu 2022
Mesajlar
115,800
Trump'ın önünde iki seçenek var: Direnmek veya teslim olmak

Amerika Birleşik Devletleri'nde New York Büyük Jürisi, eski Başkan Donald Trump'a yöneltilen suçlamaları kabul etti. Trump'ın önünde iki seçenek var: Ya teslim olacak ya da direnecek...


Suçlama, Beyaz Saray tarafından atanan Manhattan Bölge Savcısı Alvin Bragg'in soruşturma sonucu geldi. Buna göre, Donald Trump daha önce ilişki yaşadığı Stormy Daniels'a kampanya kaynaklarından usulsüz şekilde sus payı verdi.

New York Büyük Jürisi, Trump hakkında yöneltilen suçlamaları kabul etti. Trump, hakkında ceza davası açılan ilk eski Amerikan Başkanı oldu.

Trump, karardan sonra hakkındaki suçlamaları, "Politik zulüm ve Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırı" olarak niteledi.

Trump'ın önünde iki seçenek var: Ya teslim olacak ya da direnecek.

Trump'ın teslim olması durumunda önce parmak izi alınacak sonra gözaltı fotoğrafı çekilecek. Suçları yüzüne söylenecek olan Trump için tutuksuz yargılama başlayacak.

Önümüzdeki seçimlerde aday olacağını açıklayan Trump'ın direnmesi durumunda, ortaya çıkan görüntüleri seçim kampanyasında kullanabileceği düşünülüyor.

Trump ile ilgili karar açıklanmadan, sosyal medyada yapay zeka ile oluşturulmuş fotoğraflar yayınlanmıştı.

Kaynak
 
Üst