Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

2024-İSG/1: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı (İSG sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı)

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Katılım
10 Ağu 2022
Mesajlar
126,919
2024-İSG/1: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı (İSG sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı)

İSG: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar, İSG sınav giriş belgelerini online sistem üzerinden sorgulayabilecek.

ÖSYM İSG: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

İSG SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME


SINAV GİRİŞ BELGESİ DUYURUSU

ÖSYM'den yapılan açıklamada; "5 Mayıs 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na (2024-İSG/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, 25 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir. DİKKAT! 5 Mayıs 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-İSG/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Kaynak
 
Üst