Beşiktaş, ara transfer sezonunda kadrosuna kattığı 7 yeni ismi basın mansuplarına tanıttı ve imza töreni düzenledi. Başkan Adalı ve Oh, Murillo, Agbadou, Olaitan, Yasin Özcan, Asllani ve Devis Vasquez açıklamalar yaptı. Serdal Adalı: Buradan federasyona sesleniyorum Geçtiğimiz hafta yapmış olduğum çağrıya karşılık vererek Alanya maçında tribünlerde olan taraftarımızın sergilediği o muazzam duruş, Beşiktaş’ın sahipsiz olmadığını bir kez daha kanıtladı. Ancak ne yazık ki, sahada futbolun güzelliğini değil, hakem eliyle yazılan bir skandalı konuşmak zorunda kalıyoruz. Bakın, karşımızda bir 'matematik mucizesi' var! Sadece tek bir pozisyonda, VAR monitörü başında 5 buçuk-6 dakika harcayan bir hakem; onca oyuncu değişikliğine, onca duraklamaya ve sakatlığa rağmen maçın sonuna toplamda sadece 6 dakika ekliyor. Bu karar kuralları bilmemek değil, Beşiktaş camiasının ve ekran başındaki milyonların aklıyla alay etmektir! Buradan federasyona ve ilgili kurullara sesleniyorum: Bu hatalar Türk futbolunun derin bir meselesidir. VAR hatalarını en aza indirmek adına uzun süredir ülkemizde bulunan yabancı VAR eğitmenlerinin de ne kadar faydalı oldukları da büyük bir soru işaretidir. Oh: Beşiktaş'ta olmaktan mutluyum Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Buraya gelme fırsatı verildiği için teşekkür ederim. Beşiktaş için her zaman mücadele edeceğim. Ben girdiğim hiçbir mücadeleyi kaybedemem. Taraftarların da bunu sevdiğini biliyorum. Beşiktaş, her rakibini yenebilir. Agbadou: En iyisini yapacağım Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Gelişim zor oldu ama başkana, hocamıza, sportif direktörümüze teşekkür ederim. Beni getirmek için çok çaba harcadılar. %100 ile oynayacağım ve Türkiye'nin en büyüğü Beşiktaş için en iyisini yapacağım. Murillo: Sergen Yalçın ile görüştük Burada olma fırsatını verdikleri için başkanımıza ve teknik ekibe teşekkür ederim. Takıma yardım etmek için elimden geleni yapacağım. Aynı zamanda taraftarlara güzel zaman geçirmek istiyorum. Sıcak karşılaşama ve mesajlar için çok mutluyum. Bana çok fazla öz güven veriyorlar, karşılığını sahada sunmayı arzuluyorum. Sergen Yalçın ile toplantımız oldu. Takımın nasıl oynadığını ve benden beklentilerini anlattı. Onun istediklerini yerine getireceğim. Devis Vazquez: Beşiktaş'ın büyüklüğü anlatıldı Başkanımıza teşekkür ederim. Teknik ekibe ve kulüpteki herkese teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı mutluyum ve burada odluğum sürece en iyisini yapacağım. Oscar Cordoba'yı tanıyorum ve onunla idman yapma fırsatım olmuştu. Gelmeden önce bana Beşiktaş'ın büyüklüğü anlatıldı. Yasin Özcan: Sol stoperde daha rahat ediyorum Anderlecht'teyken telefon çaldı ve 'Beşiktaş, seni istiyor' dediler. Hiç düşünmeden kabul ettim. Sergen Yalçın çok iyi bir teknik adam, hepimiz biliyoruz. Onunla çalışmaktan çok mutluyum. Sol stoperde daha çok rahat ediyorum ama sol bek de oynuyorum. Sıkıntı yaşamıyorum, fark etmiyor. Asllani: Camiadan özür diliyorum Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Videom da çok güzel olmuş, çok beğendim. Başkana, Sergen Yalçın'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Futbolda kırmızı kart olabiliyor, biraz da şanssızdım ve ilk maçımda atıldım. Hocamdan, takım arkadaşlarımdan ve camiadan özür diliyorum. Olaitan: Hiç sorun değil Hocamız nerede isterse, orada oynarım. 8 numara, 10 numara, kanat... Hiç sorun değil. Önemli olan oyuncu değil, Beşiktaş'ın kazanması.
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...