Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

''Büyük bir görevimiz var''

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Feyenoord zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho 5-2 kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalmalarını değerlendirdi. İlk olarak daha önce kullandığı sözlerle ilgili konuşan ''Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kıyaslamasına gelince, bence benim sözlerimi doğru yorumlamak gerekiyor. Ben Şampiyonlar Ligi takımı değil derken şunu demek istedim; ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takım değil’ demek istemedim, ‘Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak bir takım değil’ demek istedim. Bu konuda bence beni hiç kimse suçlamaz eğer Şampiyonlar Ligi’ne kalırsak o hedefin imkansız olduğunu düşünmemden dolayı. Ama Avrupa Ligi kazanabileceğimiz bir turnuva. Geçen sene de penaltılarda elendik, çeyrek finale çok uzak değildik. Benim yapmış olduğum yorum buydu. Evet, Şampiyonlar Ligi’nde oynayabiliriz, Şampiyonlar Ligi’ndeki pek çok takımı da yenebiliriz. Ama şu anda önümüzdeki turda dev bir takıma karşı oynayacağız ve ikinci maç Lizbon’da oynanacak. Bu takım takımı daha da güçlendirmek için çok fazla para harcadı. Bizim de gerçekleştirmemiz gereken büyük bir görev var ama hepsinden önce evimizde oynayacağımız ilk maçın keyfini çıkartalım. Sonra neler olacağına bakacağız'' ifadelerini kullandı. Oyuncuların performansı ve tribünler hakkında konuşan Mourinho ''Atmosfer olarak evet bence bunda oyuncuların da sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyuncularım bugün ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. En zor anlarda bile herkes elinden gelenin en iyisini yaptılar. Taraftarlar da aptal değiller. Onlar da görüyorlar. Sizler elinizden gelenin en iyisini yaptığınız zaman onlar da karşılığını veriyorlar'' dedi. [ilgili-haber=87151]

Okumaya devam et...