Hoş Geldiniz !

Foruma kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşım yapabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz. Kayıt Ol!

Solskjaer'dan ayrılık için açıklama

Haberci

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşındaki St. Patrick's maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ole Gunnar Solskjaer ayrılık söylentileri hakkında da konuştu. Saha içinde dengeli olmaları gerektiğini söyleyen Norveçli çalıştırıcı ''Aslında oyuncularımın çok tutkulu olduğunu söyleyebilirim. Shakhtar Donetsk maçında en az onlar kadar koştuk. Antrenmanlarda sürekli kendilerini geliştiriyor. Her teknik adam, çok iyi kontra atak, çok iyi ön alan baskısı ister ama dengeyi bulmak zorundasınız. Biz şuan dengeli bir şekilde üç kulvarda savaşacak bir takım inşa etmek istiyoruz. Denge bu anlamda çok önemli. Herkes önde basmak ister ama dengeli olmak zorunda. Düşük blokta çok iyi savunma yaptığımız maçlarda iyi skorlar aldık ama artık önde baskı yapan bir Beşiktaş oluşturmak istiyoruz. St. Patrick's maçında önde basan bir takım göreceğimizi düşünüyorum'' dedi. Ole Gunnar Solskjaer ayrılık iddialarıyla ilgili ise ''Başkanımızla iletişimim geldiğim günden beri çok iyi. Geldiğimde sürecin zor olduğu herkesin malumu... Camianın istikrar sağlaması önemliydi. Yönetim ve başkanımızın güçlü bir takım oluşturmak için çabaladıklarını biliyorum. Maç kazanırsanız övülürsünüz maç kaybedince eleştirilirsiniz. Futbolda bu çok doğal bir durum. Sezonun çok başındayız'' ifadelerini kullandı. [ilgili-haber=87153]

Okumaya devam et...